.

.

Alb Electrice Incalzite Frumusete Mănuși, Terapeutic Încălzit Mănuși de Parafină Terapie Manichiura SPA Tratament de Îngrijire a mâinilor Manusi pentru Femei de Frumusete

Alb Electrice Incalzite Frumusete Mănuși, Terapeutic Încălzit Mănuși de Parafină Terapie Manichiura SPA

El rating de los visitantes:

RON 71.98
Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

【Hrani Pielea】 Hidrata și hrăni pielea și unghiile, în timp ce completarea natural echilibrul de umiditate în mâini, oferindu-vă cu unghii sanatoase si cornos, poate ajuta la esența sau lotiune pentru a pătrunde în pielea noastră mai eficient, astfel încât pentru a obține cele mai bune de îngrijire a Pielii efect. 【Îmbunătăți Sănătatea】 Produce raze infrarosii, care poate accelera metabolismul pielii și de a îmbunătăți circulația sângelui.Ea are un efect bun asupra artrita, nevralgii și reumatism. 【Încălzire rapidă】 Două convenabil setarea de căldură metode, de mare de setare a temperaturii poate oferi pătrunderea de căldură. 【Notă pentru Utilizare】 vă Rugăm să taie puterea de mănuși înainte de a merge la culcare.După utilizare, temperatura trebuie să fie răcit în primul rând, și apoi colectate pentru a prelungi durata de viață de mănuși. 【În condiții de siguranță și Universal】 Aceste mănuși sunt proiectate cu super dimensiuni mari și pot fi montate la orice dimensiune de mâini/picioare.Mănușile sunt fixate cu o frânghie lungă și pot fi mutate cu ușurință și în mod liber.Materialul izolant este sigur și durabil.Acest produs poate produce departe infraroșu (8-16 microni lungime de undă) cu permeabile efect, care poate accelera metabolismul pielii și de a îmbunătăți circulația sângelui.Acesta vă poate ajuta esența sau lotiune mai pătrunde în mod eficient pentru pielea noastra, astfel încât pentru a obține cele mai bune de îngrijire a pielii efect.Atunci când acesta ajunge la cea mai mare temperatura înainte de culcare, deconectați cablul de alimentare, acesta poate fi folosit pentru a tine de cald.Aceste mănuși încălzite au efect bun asupra artrita, nevralgii și reumatism.Caietul de sarcini : Tip de Element : Mănuși Încălzite Tensiune de alimentare : 100-240 V Mufa : US Culoare : Alb Dimensiuni Ambalaj : Aprox. 35 x 24 x 5.5 cm Element Greutate : 409g Pachetului : 1 x Pereche de Mănuși Încălzite Notă : 1. Vă rugăm să citiți instrucțiunile înainte de a utiliza. 2. Vă rugăm să taie puterea de mănuși și păstrați-le la îndemâna copiilor înainte de a merge la culcare. 3. Verificați dacă mănușile sunt rupte înainte de utilizare.Dacă nu există nici un prejudiciu, vă rugăm să-l schimbe imediat și opri folosind-o. 4. Este necesar să se urmeze cu strictețe temperatura normală și procedura de control strict interzice anti-procedura de funcționare. 5. Acorde o atenție la nivelul de fixare mănuși cu un deget, nu cu forța de presă în caz de deteriorarea dispozitiv intern de mănuși. 6. Când pleca, trebuie să deconectați cablul de alimentare. 7. Atunci când veți începe să-l folosească, trebuie să controleze cu atenție temperatura. 8. După ce a terminat de folosit, temperatura trebuie să fie răcit înainte de a fi colectate pentru a prelungi durata de viață de un deget.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Încălzit Mănuși
Tensiune:
100-240V
Plug:
US
Culoare:
alb
Dimensiunea pachetului:
Aprox. 35 x 24 x 5.5 cm
Articol Greutate:
409g
Pachet:
1 x Pereche de Mănuși Încălzite :
Notă:
1. Vă rugăm să citiți instrucțiunile înainte de a utiliza. :
2. Vă rugăm să taie puterea de mănuși și păstrați-le la îndemâna copiilor înainte de a merge la culcare. :
3. Verificați dacă mănușile sunt rupte înainte de utilizare.Dacă nu există nici un prejudiciu, vă rugăm să-l schimbe imediat și opri folosind-o. :
4. Este necesar să se urmeze cu strictețe temperatura normală și procedura de control strict interzice anti-procedura de funcționare. :
5. Acorde o atenție la nivelul de fixare mănuși cu un deget, nu cu forța de presă în caz de deteriorarea dispozitiv intern de mănuși. :
6. Când pleca, trebuie să deconectați cablul de alimentare. :
7. Atunci când veți începe să-l folosească, trebuie să controleze cu atenție temperatura. :
8. După ce a terminat de folosit, temperatura trebuie să fie răcit înainte de a fi colectate pentru a prelungi durata de viață de un deget. :

Produse similare din categorie